Найефективніші альтернативи PornHub

Найефективніші альтернативи PornHub

Зважаючи на китайське передбачення (чи прокляття?), ми живемо в, м’яко кажучи, інтригуючі часи. Поміж усіма божевільними реакціями цього року люди справді потребували цього, особливо коли це стосується людей’ цього року, пов’язаних із сексом. Якщо ви одягнете’ Подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я робив за останні кілька місяців. Ще один момент, який я ношу’ Не думаю, що навіть я бачив, що наближається — принаймні повністю – — це масштабне очищення, яке вразило PornHub кілька років тому, і сайт уже ніколи не був таким, як раніше.

Це довідкова інформація про легендарну подію

Для тих, хто не дуже обізнаний, PornHub фактично постійно ставав принаймні трохи сумнівним, незважаючи на те, що це найкраще місце для розваг дорослих. Якщо говорити по-справжньому, то багато хто б’є по земній кулі’ Веб-сайт top tube або міститься, або, принаймні, значною мірою переграно.

Однак після місяців тиску на MindGeek ситуація закінчилася (не каламбур)’ провідний інтернет-сайт. По-перше, петиція про видалення порнографії k * ddie із сайту відновила роботу понад 425 000 підписантів після того, як з’явилася низка скарг про те, що на веб-сайті з’явилася нечисть, зокрема m * nors.Прочитати про бесплатное порн онлайн На сайті

(Чесно кажучи, я одягаю’ не знаю точно, наскільки це правда, враховуючи те, що я ношу’ не йду шукати це погане

лайно. ) На додаток до всього цього, люди насправді нарікали, що існують завантаження, які також повинні містити сексуальні звички без згоди. Ця онлайн-репутація викликала сайт у глузуваннях з боку видатної преси останнім часом, через що компанії, що займаються кредитними картками, заборонили споживачам витрачати кошти на преміальний веб-вміст на PornHub.

Звичайно, іншою величезною проблемою, з якою стикаються PornHub та всі інші канали, є занепокоєння кіберпіратством і копіпастою. І ось, з кожною з цих неприємностей, у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub опублікував, що вони займаються “ одна з найрозширеніших гарантій в історії платформи, створеної користувачами.”

Зокрема, у порнотитана був план:

• запобігання неперевіреним обліковим записам додавати новий матеріал будь-якого типу

• закликаючи користувачів, які завантажують, підтвердити, зробивши своє зображення зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• усунення можливості завантаження більшості відеокліпів на платформі

• видалення будь-якого вмісту, створеного не перевіреними користувачами PornHub

Останній пункт на практиці був, мабуть, одним із найважливіших, оскільки загальна різноманітність відео зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я думаю, що я знав, що є багато скопійованих відеокліпів, але божественний Христос, це багато.) Цікаво, що команда PornHub висміювала TikTok, Facebook та інші відомі соціальні медіа-компанії для не мають тих самих заходів безпеки, які вони мають зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі значні зміни в політиці, я отримав заяву, що я’ м вид – занепокоєний– не тому, що r * pist та різні інші нездорові лохи мають свою відвагу. Швидше, для мене це виглядає як спроба уникнути управлінського порушення, яке може бути невдалим.

Навіть якщо це й так, я б уявив, що абсолютно невинні люди забрали їхні матеріали та припинили роботу мереж після всього цього.

Якщо відкинути мій постійний цинізм, то є фактор, щоб розслабитися –– або краще сказати –– є п’ятнадцять причин для цього.

Тут’ це те, що ви повинні шукати, а не PornHub

Це розуміє, що’ Найбільша ймовірність того, що це станеться з PornHub, однак, якщо відбудуться радикальні зміни або веб-сайт миттєво закриється, я’ ви отримали покриття. Ось контрольний список із 10 привабливих відеосайтів, наповнених абсолютно безкоштовним порно, які можуть стати вашим вибором на PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я знаю, що цей блог не’ t розташування каналів у будь-якому певному порядку, однак це може бути найкращий сайт каналів на додаток до PornHub. Однак, зважаючи на те, що може чи не станеться з (колишнім?) королем порнографії, XVideos може швидко стати найпопулярнішою порнокамерою.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей веб-сайт безперечно придатний. Подібно до всіх інших порнографічних сайтів, описаних тут, на цьому є потоки безкоштовної нечисті, а там’ Не бракує чудових завантажень для перегляду. І з майже десятьма мільйонами завантажень, можливо, ви більше ніколи не переглянете порнографічний канал.

Чорт, якщо подумати про це, можливо, ви ніколи не відвідаєте жодного іншого сайту з цією проблемою.

Навіть якщо вам набриднуть записані відеокліпи –– якщо це’ якимось можливим способом – потрібен час, щоб переключитися на камерні шоу XVideos. У будь-яку годину ви відвідуєте сотні, інакше сотні спокусливих дизайнів, які створені, щоб принести вам естетичне задоволення –– принаймні доки ви’ у мене є символи.

xHamster

Тепер ви носите’ Вам не потрібно платити за преміальне порно, однак, коли справа доходить до цього сайту, ви можете подумати про те, щоб розщедритися на ці видатні фільми. Вибір фантастичний, а якість, безумовно, сенсаційна, оскільки забезпечується або повна висока роздільна здатність, або 4K Ultra.

Насправді, є неймовірні 116 000+ відеокліпів і підрахунок з 7 500 абсолютно новими доповненнями, які створюються щомісяця. Як преміум-учасник, ви отримуєте необмежену кількість завантажень і’ матиму доступ до кількох найкращих вакансій, які коли-небудь створювали порнозірки того часу. Якщо ви’ повторно хвилюєтеся про витрати,’покладіть на не потійте. Плата за тридцять днів безперечно обійдеться в 6,99 доларів США, що на місяць менше, якщо ви зареєструєтесь на три місяці’ s підписка. Рік коштуватиме 4,99 дол. США на місяць, хоча ви’ доведеться заплатити все

одночасно. Мабуть, найефективнішою пропозицією є отримання довічної підписки, яка точно обійдеться вам у жахливі $299,99! Це може здатися крутим, але коли ви думаєте про це, ви’ по суті постійно отримувати необмежену кількість порно, і це’ s без реклами. Тепер я маю на увазі, що ви надягаєте’ я маю намір заплатити кожну з цих або будь-яких грошей. Ви все ще можете отримати доступ до надзвичайної кількості порнографії та кількох інших привабливих винагород. Окрім секс-шоу онлайн, ви можете побачити безліч маркетингових мереж порнозірок і неймовірну добірку фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за допомогою якої можна шукати інших користувачів за віком, місцем проживання, статтю та положенням. Ще краще, використовуючи розширені інструменти пошуку, ви можете фільтрувати результати за відтінком очей і волосся, типом фігури та фетишами, щоб назвати кілька критеріїв пошуку.

Безсумнівно, ідея полягає в тому, щоб зателефонувати людям, яких ви, можливо, захочете побачити, однак, як ви могли передбачити, цей пристрій набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, обміну конкретними зображеннями та планування інших розпусних дій в Інтернеті. Однак, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ t отримати достатнє визнання від дротиків у мережі. Насправді існує незліченна кількість завантажень, які’ просто описую відеокліпи. Крім фільмів, тут можна переглянути різноманітні гарячі зображення та красиві GIF-файли.

Зізнаюся, я, звичайно, трохи помилився, коли шукав найпопулярнішу групу. Технічно кажучи, одним із найпопулярніших видів порнографії є ​​некатегоризована. Це досить чудове відчуття, враховуючи, що ви бачите багато різноманітних веб-сторінок.

Утім, я припустив, що це начебто широкий, тому я вибрав “ формально опишіть іншу відому класифікацію, яка є аматорською. Маючи понад мільйон завантажень, очевидно, немає обмежень для різноманітності ‘& lsquo; реальні люди, до яких ви звертаєтеся, бачать, що вони цінують себе приниженими та брудними.

(До речі, аматорські фільми складають приблизно половину завантажень на цьому веб-сайті!)

І, щоб ви зрозуміли, існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи професіоналів, які не займаються порнографією, яких ви’ (на щастя) ніколи раніше не бачили разом із пробною порнографією в стилі гонзо, яка має певне відчуття грубості.

А я’ я не просто маю на увазі кожне безсидне трахання.

Просто зауважте: кожне з посилань є корисним і не є спамом, за винятком кнопки Pornography Games –– це’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, висока якість дещо повсюдна, однак це’ частково в результаті поєднання аматорської та експертної порнографії, яку ви’ знайдете на цьому веб-сайті. Незважаючи на те, що кожен із цих каналів для дорослих відкритий для нових масових фільмів, це ідеальна порнографічна платформа для різного роду дивних збоченців.

Вони’ У нас є класифікації на будь-який смак і більше, ніж просто типові, такі як анальна активність, секс із транссексуалами, комбінування дивних композицій та відеоролики зі шкіряним порно. Якщо ви дослідите альтернативи пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ для того, що ‘описано як & lsquo; важке порно

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр, безумовно, надасть вам різного роду парну, дивну та дуже екстремальну порнографію. Природно, нічого з цього – наскільки я розумію – не варто видаляти PornHub, однак більшість відеокліпів, які тут є, можуть бентежити деяких людей.

Якщо ви хочете, щоб вашу смішну кістку лоскотали раніше, після чи протягом усього часу’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порносайт здається мені особливим тим, що він має ‘& lsquo; смішний, різний інструмент фільтра. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них створені як нутрощі та божевільні водночас.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний оргазм – але він того вартий!

Продовжуючи, ще однією чудовою особливістю цього каналу є веб-сторінки з величезною площею. Існують теми онлайн-форумів, за якими учасники спілкуються та обмінюються інформацією та зображеннями. Motherless також має чат у режимі реального часу, а також повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Існує територія, з якою можна спілкуватися. Вони’ ми отримали нових аматорських порнозірок, з якими весь час підписуєтеся, а ви’ відкриє для себе якийсь надзвичайно дивний і смішний фап-продукт.

Переформулювати Motherless’ девіз: продовжуй і дивись, мамо, не’ t seeing

. SpankBang Будь то’ Якщо професійно знято або знято початківцями, висока якість переважної більшості цих безкоштовних порнографічних відео має тенденцію бути чудовою.

Я ношу’ У мене немає точного підрахунку, однак цей фільм мені подобається, як один із найбільших фільмів, навіть представлених на веб-сайті. Перевірте це, і ви повідомите мене –– Я думаю, ви погодитеся зі мною.

І якщо ви стурбовані тим, що під час відкриття сторінки вас перевантажить велика кількість звернень, надіньте ’ t піт це. На цьому сайті є безліч варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Одним натисканням кнопки ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді нещодавно додано, що’ були помітні, і незабаром з’являться завантаження.

Я не’ не знаю про вас, але я майже ніколи не бачу цього останнього варіанту’ один я бачу на іншому абсолютно безкоштовно

порнографічні веб-сайти. Продовжуючи, ви можете відфільтрувати результати відеокліпів за визначенням найвищої якості, тривалості відеокліпу або просто скористатися пошуковою системою. Якщо пряма порнографія – це не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між геями та транс порно.

Я також повинен торкнутися SpankBang’ функція телебачення. Учасники цього веб-сайту можуть не просто створити власні канали, але й створити власну станцію. По суті, це’ s автоматично створений список відтворення, який безперервно транслює ту дурницю, яку ви хочете бачити. Усе, що вам потрібно зробити, це перейти до веб-посилання на телевізійне телебачення, ввести категорію, тег, ключову фразу чи порнографічну зірку та перейти звідти.

Подивіться, і ви, можливо, захочете зробити цю фінансову установу для цифрового шльопання.

YouPorn

Коли йдеться про створення, цей повністю безкоштовний порносайт виглядає акуратно, а матеріал зовсім не такий –- це’ вологий і брудний.

Якщо ви насправді ніколи не відкривали цей сайт, на якому розміщено безліч негідних матеріалів, ви’ на вас чекає вражаюче задоволення. Є терабайти чуттєвих фотографій і, можливо, петабайти порно відео. Вони ідеально організовані за багатьма категоріями, які повинні привабити практично будь-яке чуттєве візуальне відчуття.

Хоча є артисти-любителі, YouPorn, здається, має набагато більше експертної еротики, щоб переконатися, що у них є ціла вкладка для порнозірок у виборі їжі. Поруч із ним є зона еротики, яка організовує потоки збудливих історій, які обов’язково зроблять ваші враження від цього порнографічного каналу ще кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до 2 каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я отримав заяву, що аматорські моделі все одно варті уваги.

YouJizz

Ця порно платформа не’ У мене занадто багато у вигляді додаткової метушні, що є фантастичним для тих, хто хоче сісти та вийти. Ви не’ не потрібен обліковий запис, щоб користуватися перевагами цього веб-сайту’ набір пристроїв сексуального вигляду.

Кожен із найефективніших фільтрів одним клацанням миші, як-от сортування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний останнім часом і традиційно, і в тренді. Крім того, за допомогою 2 кранів ви можете отримати випадкову колекцію відеокліпів, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно розумієте, що намагаєтеся знайти, ця платформа має легендарний список тегів, який потрібно побачити, щоб подумати.

Дівчата з веб-камери на YouJizz Live дуже гарні, як і основна трубка. До речі, якщо вам подобаються золотоволосі, вам варто зазирнути на сайт веб-камери YouJizz. У них є будь-які сексуальні сестри, але я бачив, що ти’ Знайдемо дівчат з медоволосим волоссям.

Поки ви можете хотіти клацати і жарти, одягайте’ ще не зламай цей горіх. Ми’ перебуваємо лише в середині, і є ще кілька каналів, про які можна дізнатися та захопитися.

Published
Categorized as 1

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *