Anti SEO Çalışmalarının Tespiti ve Bağlantı Reddetme

seo_linkk

Oluşturduğunuz kaliteli içerikleri ise backlink ve sosyal medya paylaşımları ile desteklemelisiniz. Search Engine Optimization (SEO) yani arama motoru optimizasyonu organik trafik çekmek isteyen web siteler için olmazsa olmaz bir konu. İnsanların sitenize ihtiyaç duyduğu kritik noktalarda web sitenizi düzgün bir şekilde konumlandırmanıza SEO yardımcı olur. Bu yazımızda sizlere siteniz için oldukça faydalı 8 Temel SEO önerisi veriyoruz. Open Site Explorer (OSE), Moz şirketinin kullanıcılara sunmuş olduğu ücretsiz bir SEO aracıdır. Moz, SEO araçları konusunda önde gelen şirketlerden biridir.

  • Ahrefs ile backlinklerin hangi kelimeler üzerinden ve ne yoğunlukla geldiğini görebilirsiniz.
  • Web sitenizin Anti SEO çalışmalarına maruz kalıp, kalmadığını tespit edebilmeniz, sitenizin geleceği açısından büyük önem arz etmektedir.
  • Bu durumu kesinlikle unutmamalısınız ve bu yüzden düzenli olarak Backlinklerinizi takip etmelisiniz.
  • Biraz beklemenizin ardından sistem size analizini yaptığınız siteyle ilgili; Domain Authority ve Page Authority puanlamalarının bilgisini verecektir.
  • Bu sayede düşük puana sahip bağlantıları inceleyerek reddedebilirsiniz.

Chrono24’te saat satın

Meta keywords günümüzde arama motorları tarafından görmezden gelinir. Ancak yine de sayfa bir arama sonucunda listeleniyorsa, o listelenen sayfanın başlığını ve açıklamasını gösterir. Bu da kullanıcının çıkan sonuçlar arasından listelenen sayfanın bulunduğu siteyi tercih etmesine etken olacağı için bu konuya da odaklanılmalıdır. Masaüstü kullanımının yanında mobil ve tablet gibi diğer araçların da optimizasyon işleminin yapılması gerekir. Video gibi zengin medya içeriği oluşturmak, bir videoyu ilk sayfada sıralamaya sokmak düz metine göre daha kolay Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk olduğu için önemlidir. Video ve benzeri tarzda içeriklerin optimize edilmesi lazım ki içerik arama motorları tarafından görülebilsin.

Ancak sistem tarafından sunulan raporların Backlink analizi bölümlerinde belli kısıtlamalar bulunmaktadır. Ahrefs ile aylık ve yıllık Backlink gidişatını grafik üzerinden takip edebilirsiniz. Ahrefs ile backlinklerin hangi kelimeler üzerinden ve ne yoğunlukla geldiğini görebilirsiniz. Aynı zamanda tekil URL’ler konusunda da geniş veri bilgisi sunmaktadır. Tüm bunların yanında sitenin Backlink haritasına geçmişe dönük olarak, grafiksel ve istatistiksel olarak da bakmak mümkün.

Size özel destek hizmeti

Her 15 dakikada bir, Backlink veri tabanı güncellemesi yapması da ona ayrı bir değer katmaktadır. Dolayısıyla en iyi yöntem sitenizin içeriği ile en alakalı domaini satın almaktır. Eski domainleri almaktan kaçının; eski bir domain adı satın alınıyorsa, alınacak domainin daha sonra ceza almaması için domainin önceki sahibinin neler yaptığını araştırmak gerekir. Sürekli değişen Google algoritmaları da sitenize almış olduğunuz Backlikler üzerinden sizi zarara uğratabilir. Google algoritmalarının güncellenmesi, genel olarak sitelerin sıralamalarında ve kalite durumlarında değişiklikler olmasına sebep olmaktadır. Bundan dolayı eskiden almış olduğunuz ve sıralamanızın yükselmesine katkı sağlayan Backlinkler gelecekte sitenize zarar verebilecek hale gelebilir.

Platformumuzda size mümkün olan en yüksek güvenlik standartlarını sunmak için katı kriterler uygulanır. Ayrıca tüm kurumsal satıcılar gelişmiş satış şartlarımıza kesinlikle uymakla yükümlüdür. Satın aldığınız saatte hasar mı var ya da saat ilanda belirtilen özellikleri taşımıyor mu? Bu durumda 14 günlük iade hakkınızı kullanarak hızla ve kolayca ödediğiniz tüm parayı geri alabilirsiniz. 40 kişilik Kalite & Güvenlik ekibimiz her gün şüpheli ilanları tespit etmek ve sorunları ortaya çıkmadan önce çözmek için çalışır. TP-Link’in gizlilik uygulamaları hakkında daha fazla ayrıntı için bkz.

Published
Categorized as seo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *